Guider

Allt du behöver veta om hur du enkelt förändrar utseende på ditt hus med ett entrétak.


Entrétak glas

Letar du efter ett entrétak som smälter in i omgivningen på ett elegant sätt utan att för den skull vara blickfånget på hela huset? 

Entrétak i trä

Ställer man sig frågan varför man inte ska köpa ett entretak i trä utan ett plåt- eller glastak från Designtak så är svaret ganska enkelt.

Snözoner 

I Sverige varierar snözonerna beroende på vart du bor. Ta reda på vilken just din snözon är och läs mer om vad det innebär. 


Entretak plåt

Med ett entrétak i plåt från Designtak förändrar du enkelt utseendet på din entré till det bättre. 


Skärmtak

Skärmtak kallas ett fritt hängande tak över en entré, dörr eller en altan. Skärmtak kan vara utformad på många olika sätt, exempelvis som ett plantak, pulpettak eller som ett välvt skärmtak.

Skärmtak altan

Att sätta upp ett skärmtak från Designtak över din altan är inte bara ett sätt att kunna sitta ute även när det regnar. Det skyddar även fronten på ditt hus mot väder och vind.


Bygga skärmtak

Har du länge gått i tankarna att bygga ett skärmtak (entrétak) men inte riktigt vetat hur du ska gå till väga så har vi på Designtak lösningen till dig.

Skärmtak över cykelställ

Ett skärmtak från Designtak för ditt cykelställ är som ett garage eller carport till din bil.


Skärmtak ytterdörr

Med ett skärmtak från Designtak över din ytterdörr förändrar du inte bara utseendet på din entré utan du förlänger livslängden på din dörr med många år.


Skärmtak bygglov

Krävs det bygglov för att sätta upp ett skärmtak (entrétak) från Designtak?

Skärmtak till luftvärmepump

Behövs verkligen ett skärmtak till luftvärmepumpen?

Skärmtak över balkong

Med ett skärmtak från Designtak över din balkong får du en komplett lösning redan från början.


Entrétak plast

Det kan kännas billigt att köpa ett entrétak i plast. Som engångskostnad sett är det kanske så men hur ser ditt plasttak ut efter ett tag?