Entrétak glas

Letar du efter ett entrétak som smälter in i omgivningen på ett elegant sätt utan att för den skull vara blickfånget på hela huset? Då är ett entrétak i glas från Designtak det klara valet för dig.
Ett entrétak i glas ger ett härligt ljusinsläpp, smälter in i sin omgivning samtidigt som det skyddar både dig och din entré från väder och vind.
Konsolerna består av pulverlackerat rostfritt stål. Glaset är laminerat och härdat för bästa hållbarhet.Hos oss kan du välja mellan flera olika modeller av glastak. Inled med att välja bredd och djup och välj om ditt glas ska vara klart, tonat eller frostat. Ditt tak produceras för hand enligt dina önskemål utan att du behöver tänka på paragrafer och bygglov.

När du sedan får hem ditt tak från oss på Designtak är det enkelt att montera. Här på vår hemsida finner du även monteringsanvisning, måttskisser och hur du ska sköta om ditt glastak på bästa sätt för lång hållbarhet.

Om du har tagit hjälp av en arkitekt så finns färdiga ritningar på vår hemsida att ladda hem via Bimobject.

Alla entrétak från Designtak håller gällande byggstandarder och är CE-märkta enligt EN1090. Att taken är ett av marknadens mest underhållsfria entrétak gör valet av ett entrétak i glas från oss självklart.