HAR NI EN BOSTADSRÄTTS

FÖRENING? 

Kontakta oss gärna så hjälper vi till med era frågor. Ni kan även få ett eget konto i webbshoppen med tillgång till egna priser.


Montering

Vi kan tyvärr inte erbjuda montering men ta kontakt med en lokal byggare för hjälp med det. 

Bimobject

Vi har gjort det enkelt för dig. På Bimobject finns alla våra standardtak tillgängliga i 11 olika cad format att ladda ner. 


Specialritning

Vi har konstruktörer som ritar 3D ritningar på specialtak. Kontakta oss så hjälper vi dig.


Kulörer

I vårt standardsortiment har vi olika kulörer att välja mellan från Plannja. Vi samarbetar även med Lindab. Vill ni ha någon färg som inte ingår i vårt standardsortiment är ni välkomna att kontakta oss för en lösning.


Hållfasthetstest

I vårt cad program gör vi stressanalyser. Vi simulerar även snöbelastningen med hjälp av stora sandsäckar för att se vad som händer i verkligheten.


Garanti

Designtak följer villkoren för ABM 07. ABM 07 är ett leveransavtal som är gemensamt utformat mellan Sveriges Byggindustrier (organ för de flesta byggnadsföretagen i Sverige), och Byggmaterialindustrierna (ett antal branschorganisationer samt tillverkare av olika byggnadsmaterial, däribland TMF).


Certifikat

Designtak är certifierat enligt SSEN 1090. Alla entrétak från Designtak är testade och CE-märkta  Från den 1 juli 2014 måste alla sammansatta entretak uppfylla alla krav för CE-märkning enligt EN 1090.