Proffskunder


Husfabriker

Jobbar du inom en husfabrik är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ansöka om ett konto hos oss för att se dina priser direkt i webbshoppen.

Återförsäljare

Vill du bli återförsäljare åt Designtak är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ansöka om ett konto hos oss för att se dina priser direkt i webbshoppen.

Arkitekt

Jobbar du som arkitekt är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ladda ner alla våra standard modeller på BimObject.


Bostadsrättsförening

Är du med i en bostadsrättsförening är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ansöka om ett konto hos oss för att se dina priser direkt i webbshoppen.

Fastighetsförvaltare

Har du fastigheter är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ansöka om ett konto hos oss för att se dina priser direkt i webbshoppen.

Byggföretag

Jobbar du inom ett byggföretag är du välkommen att kontakta oss för att vi ska hitta den bästa lösningen för er. Du kan även ansöka om ett konto hos oss för att se dina priser direkt i webbshoppen.