Entrétak i trä

Ställer man sig frågan varför man inte ska köpa ett entretak i trä utan ett plåt- eller glastak från oss på Designtak så är svaret ganska enkelt. Ett trätak är inte underhållsfritt, det är tungt, levereras oftast omonterat och omålat och till själva plåttaket behöver du iallafall ta hjälp av en kunnig plåtslagare. Även belysning och el får du fixa själv, dvs. ta hjälp av en behörig elektriker.

Du skulle kanske kunna bygga ett själv men det är tidskrävande och resultatet blir kanske inte som du trodde.

Ett entrétak i trä måste dessutom målas om för att se fräscht ut och efter ett antal år behöver du förmodligen byta ut delar av taket då trätak är känsliga för fukt, regn och snö.När du valt modell är det dags att välja om du vill ha ett plåttak eller ett glastak. Vilket du än väljer så finns alla modeller från oss i olika färger och olika bredd.
Nu följer detaljerna: vill du ha vattenutsläppet åt höger eller åt vänster? Vill du ha ljuskällor i ditt entrétak?
Om ditt hus är ett nybygge kan din arkitekt enkelt ladda hem ritningar från vår hemsida via Bimobject.
Ett entrétak från Designtak är mycket enkelt att montera tack vare den unika aluminiumkonstruktionen som dessutom bidrar till den låga vikten.
Här på hemsidan finner du även monteringsanvisningar, skötselråd och måttskisser – allt för att underlätta för dig när du fått hem ditt tak. Det finns även videoinstruktioner att ladda hem.
Ett entrétak från Designtak är ett av marknadens mest underhållsfria entrétak av plåt. Det är hantverksmässigt byggt, håller byggstandarder och är CE-märkt enligt EN1090. Ett entrétak från oss är som ett egendesignat, traditionellt, platsbyggt plåttak fast betydligt prisvärdare. Det ger din entré ett ordentligt ansiktslyft vilken modell du än väljer och du kan känna dig trygg i ditt val att välja ett tak från Designtak - Sveriges största leverantör av entrétak.