Entrétak plast

Det kan kännas billigt att köpa ett entrétak i plast. Som engångskostnad sett är det kanske så men hur ser ditt plasttak ut efter ett tag? Ett entrétak i plåt eller glas från Designtak ger din entré ett rejält ansiktslyft. Entrétaken från oss är lika fina år ut och år in utan en massa underhållsarbete. Ett entrétak i plast är inte underhållsfritt. Alger fastnar lätt och efter några år är ditt plasttak inte längre klart och fint utan grönt och ogenomskinligt. Det blir dessutom lätt repigt och fult när grenar och löv hamnar på det. Väder och vind påfrestar ett entrétak i plast betydligt mer än om du väljer ett entrétak från Designtak.

Det finns många olika modeller av entrétak i vårt sortiment, allt för att du ska hitta ett tak som passar både dig, din entré och framförallt: din plånbok. 

Välj grundmodell, glas eller plåt, välj bredd och färg.
Nu följer detaljerna: vill du ha vattenutsläppet åt höger eller åt vänster? Vill du ha ljuskällor i ditt entrétak?
Om ditt hus är ett nybygge kan din arkitekt enkelt ladda hem ritningar från vår hemsida via Bimobject.
Ett entrétak från Designtak är mycket enkelt att montera tack vare den unika aluminiumkonstruktionen som dessutom bidrar till den låga vikten.
Här på vår hemsida finner du även monteringsanvisningar, skötselråd och måttskisser – allt för att underlätta för dig när du fått hem ditt tak. Det finns även videoinstruktioner att ladda hem. Skärmtaken är hantverksmässigt byggda, håller byggstandarder och är CE-märkt enligt EN1090.
Tumma inte på säkerhet och kvalitet när du väljer ditt entrétak! Du kan känna alltid känna dig trygg i ditt val att välja ett skärmtak från Designtak - Sveriges största leverantör av entrétak. Att taken dessutom är ett av marknadens mest underhållsfria entrétak gör valet mellan ett entrétak i plast eller ett entrétak i plåt eller glas från Designtak självklart.