Entrétak plåt

Med ett entrétak i plåt från Designtak förändrar du enkelt utseendet på din entré till det bättre. Fördelarna är flera: prisvärdare än ett traditionellt platsbyggt entrétak,
lätt att hantera, lätt att montera,
ett av marknadens mest underhållsfria entrétak i plåt, hantverksmässigt byggt,
håller byggstandarder och är CE-märkt enligt EN1090. Ett plåttak belastar inte heller takkonstruktionen lika mycket i vikt som takpannor vilket gör att entrétak i plåt från Designtak kan monteras på i stort sett alla hus. Det har dessutom en glattare yta än betong eller tegel så att mossa och alger inte får fäste lika lätt. Snö kan glida av taket lättare.

Med ett entrétak i plåt från Designtak får du en komplettlösning redan från början. Det finns många olika grundmodeller att välja mellan både gällande stil och form: modernt, klassiskt, stilrent, tidlöst för att nämna några, därtill halvrunt, rektangulärt, fyrkantigt mm. 

När du valt modell är det dags att välja bredd. Alla entrétak i plåt från Designtak finns i flera olika färger.
Nu följer detaljerna: vill du ha vattenutsläppet åt höger eller åt vänster? Vill du ha ljuskällor i ditt entrétak? Om ditt hus är ett nybygge kan din arkitekt enkelt ladda hem ritningar från vår hemsida via Bimobject.
Här på vår hemsida finner du även monteringsanvisningar, skötselråd och måttskisser – allt för att underlätta för dig när du fått hem ditt tak. Det finns även videoinstruktioner att ladda hem.
Ett entrétak från Designtak är som ett egendesignat, traditionellt, platsbyggt plåttak fast betydligt prisvärdare. Det ger din entré ett ordentligt ansiktslyft vilken modell du än väljer och du kan känna dig trygg i ditt val att välja ett tak från Designtak – Sveriges största leverantör av entrétak i plåt.
Att taken dessutom är ett av marknadens mest underhållsfria entrétak i plåt gör valet av ett entrétak i plåt från Designtak självklart.