Skärmtak över balkong

Användningsområden för skärmtak finns det hur många som helst. Fantasin sätter gränser.Men det gör inte vi utan visar här ett par exempel på hur man kan sätta upp våra skärm-tak över sin balkong så att även den är skyddad för väder och vind så att den kan nyttjas även när det regnar. I Designtaks sortiment finner du många olika modeller och former på skärmtak som passar till balkong. Ett skärmtak från oss ger din balkong ett rejält ansiktslyft och du kommer med all säkerhet att nyttja balkongen betydligt mer.
Det enda du behöver göra är att välja en grundmodell: modernt, klassiskt, stilrent, tidlöst för att nämna några. När du valt modell är det dags att välja bredd. Alla skärmtak i plåt från oss finns i flera olika färger; glastaken i 3 varianter: klart glas, frostat och tonat.

Nu följer detaljerna: vill du ha vattenutsläppet åt höger eller åt vänster?Vill du ha ljuskällor i ditt skärmtak över balkongen?Om huset där balkongen sitter är ditt eget krävs inga bygglov om inte måttet överskrider 15 kvadratmeter. Om du bor i ett hyreshus måste du fråga hyresvärden först.

Om ditt hus är ett nybygge kan din arkitekt enkelt ladda hem ritningar från vår hemsida via Bimobject. Ett skärmtak från Designtak över din balkong är som ett egendesignat, traditionellt, platsbyggt plåttak fast betydligt prisvärdare. Du kan känna dig trygg i ditt val att välja ett tak från Designtak– Sveriges största leverantör av skärmtak i plåt.

Tumma inte på säkerhet och kvalitet när du väljer ditt skärmtak. Att taken dessutom är ett av marknadens mest underhållsfria skärmtak gör valet av ett tak från Designtak självklart.